So You Media

Foredrag

Kunsten å forføre – om emosjonell merkevarebygging

Gründer av SoYou Media, Gjyri Helén Werp, inspirerer i dette foredraget deg (og bedriften din) til å tydeliggjøre og leve merkevarens identitet og visjon internt, eksternt og i alle kanaler. Du lærer hvordan utvikle og praktisere emosjonell merkevarebygging, autentisk ledelse og forbrukerorientert kommunikasjon for å treffe hjertene til kundene og medarbeiderne dine. Budskapet er like viktig læring for personlige profiler og enkeltmannsforetak som for store bedrifter.

Fokus, fremsnakk & feiring #YourBrandCulture

Gründer av SoYou Media, Gjyri Helén Werp, snakker lidenskapelig om hvordan nå mål, skape resultater, ha «drive» og om å takle oppturer og nedturer – på jobb og privat. Tips og råd du ikke vil gå glipp av – basert på hennes egen historie og erfaringer.

Workshop

Heldag: emosjonell merkevarebygging

Gründer av SoYou Media, Gjyri Helén Werp, fasiliteter heldags workshop hvor formålet er å tydeliggjøre merkevarens identitet, unikhet og karaktertrekk – basert på en strategisk forretningsplan. Dette danner videre plattform for kommunikasjonsuttak i ulike kanaler og ikke minst en vekstplan for din bedrift. En workshop hvor beslutningstagere i bedriften deltar.

Heldag: emosjonell merkevarebygging – Vis hvem du er!

Mental trener og profesjonell coach, @hildebeateberg, lærer deg hva personlig merkevarebygging faktisk innebærer, og hvordan det kan hjelpe deg til å få bedre gjennomslag. I denne workshopen kombineres storytelling og kommunikasjon med mental trening. Fokuset er på deg og de ressursene som ikke synes på CV’en din, men som blir stadig viktigere i dagens arbeidsliv, enten du er leder, gründer eller ansatt. Vi jobber med å tydeliggjøre din unike historie gjennom å se på hvem du er, hva står du for og hva er dine unike egenskaper.